Kórházba mit vigyek látogatóként? Meddig maradhatok?
Figyelt kérdés
Mikor érdemes menni?
Délelőtt, délután? Hétvégén lehet-e?
2016. ápr. 6. 17:02
1/5 sztrecskó válasza:
kórháza és betege válogatja. Menj föl a kórház honlapjára, vagy telefonálj be, hogy mikor van látogatási idő.
Ajándékba apróságot vigyél, én rendszerint kaját (pl péksüti, vagy sütemény) vittem, de nyilván nem mindenkinek szabad.
2/5 anonim válasza:
A legtöbb kórházban már nincs látogatási idő, akkor mész, amikor ráérsz, persze délután érdemesebb. Ha bármit ehet a beteg, akkor vihetsz neki élelmiszert, gyümölcsöt, dobozos italokat, sütit. Erre rá kell kérdezni.
3/5 A kérdező kommentje:
Délután érdemesebb? Munka miatt? Jelenleg ráérek egész nap.
2016. ápr. 6. 17:29
4/5 anonim válasza:
Délután érdemesebb,mert délelőtt vannak általában a vizsgálatok. Ételt lehet bevinni,de előtte kérdezd meg, hogy mit.Én voltam úgy kórházban, hogy csak gyümit és joghurtot hozhattak be nekem.(diétára nem voltam fogva)
5/5 B.G.1994 válasza:
A kórháztól függ mikor van a látogatási idő.
A betegeknek viszont általában üdítőt, csokoládét, ásványvizet, gyümölcsöt szoktak vinni. Persze függ attól is, milyen a beteg állapota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!