Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Bele ütötem idegeségembe 5...

Bele ütötem idegeségembe 5 ször a falba gyogyulási idö menyi?

Figyelt kérdés
Ideges lettem és meg soroztam a falat 5 ször vérzet azta meg alvadt de menyi idö mire be gyogyul?

#Djdjjd
2016. márc. 30. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
1-2 hét, persze attól is függ, hogy milyen mély a seb, plusz a csont is sokáig fájhat, akár el is repedhet.
2016. márc. 30. 14:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi az ki maradt nekem nem fáj a csont csak a böröm jött le de rendesen vérzet utána kevesebb és el ált
2016. márc. 30. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor szerencséd van, a bőröd viszont elég lassan fog visszanőni, pár nap múlva még be is gyulladhat, azután pörkösödik, majd az leesik és rózsaszínű lesz a bőr, utána még 1-2 hét mire eltűnik. Máskor párnába ütögess.
2016. márc. 30. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm de én direkt ki dolgoztam az öklömet ne fájon amikor falba ütök bele ütötem fel semm dagadt nem is fájt semmi sokszor volt ez de hamar be gyogyult a sebb de ez azért nagyobb a vér is csak csöpögöt akor
2016. márc. 30. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!