Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Baj ha előre leadtam a táppénz...

Baj ha előre leadtam a táppénzes papírt?

Figyelt kérdés

Sajnos beteg vagyok, ma kaptam egy táppénzes papírt a dokitól, de nem akarok sokáig itthon lenni, mert csak egy kis mandulagyulladás, hétfőre biztos rendbe jövök, és így a dokim ideadta ma előre az egész hétre a rózsaszín papírt, nem kell hozzá visszamennem. Mivel a munkahelyemtől 2 épülettel van arrébb a dokim az orvos után be is ugrottam a főnökömhöz jelezni, hogy a héten nem jövök, ha már úgyis ott voltam, és oda is adtam neki a táppénzes papírt.

Hazafelé gondolkodtam, hogy lehet, hogy nem kellett volna csak jövőhéten? Lehet bajom belőle?

2016. márc. 29. 15:11
 1/4 anonim válasza:
En biztos nem adtam volna le, most a főnököd lehet gondolja nincs is ez olyan rosszul ha ide be tudott jonni a papiral, hétfőn is ráért volna, mitol feltel h elveszited hétfőig vagy mi?
2016. márc. 29. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem baj, gondolom mondtad, hogy az orvostól jössz, így legalább egyúttal be is jelentetted, hogy a héten nem mész dolgozni.
2016. márc. 29. 15:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, csak mindenképp be kellett mennem,mert az irodám kulcsa nálam van, de mivel én nem megyek a héten a helyettesítőmnek be kell valahogy jutnia, nincs hozzá (elvileg)másik kulcs, a főnököm nem gondol ilyeneket, nem is ilyen bajra gondoltam, hanem a papír miatt, hogy nem baj e hogy előbb le lett adva, mert hogy elvileg ugye a táppénz utólagosan igazol nem előre...
2016. márc. 29. 15:24
 4/4 anonim válasza:
Hááát ja, elvileg csak utólag lehet leadni, de baj szerintem nem lesz belőle, majd utólagosnak veszik, addig félre teszik vagy nem tudom.
2016. márc. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!