Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Voltam vérvételen, azt mondták...

Voltam vérvételen, azt mondták, a háziorvosomhoz fog majd kerülni a lelet. Még nem voltam a leletet megnézni, mert nem volt időm, de az orvos vajon felhívna engem, ha látna valami rendelleneset a papíron?

Figyelt kérdés
Még sosem volt tapasztalatom ilyesmivel, ezért fogalmam sincs, hogy működik ez a dolog. Ha súlyos baj lenne a vérképem alapján, szólna nekem az orvos, vagy csak akkor derülne ki, ha besétálnék a leleltért?
2016. márc. 25. 11:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet csak akkor nézi meg a gépen a leleted amikor majd bemész.
2016. márc. 25. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínű csak akkor ha elmész hozzá, nekem a bőrgyógyásszal volt így. Súlyos dolgot úgyse tud levonni nélküled egyből (kellenek a tünetek, tapasztalt dolgok).
2016. márc. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!