Hasi CT-nl kivetetik a szilikon köldökpiercinget?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva megyek CT-re és most szúrattam pc-t. Fém van benne, de beszéltem a pierceremmel és mondta, hogy kicseréli előtte való nap szilikonra. Az hogy a vizsgálat ideje alatt kivegyem, lehetetlen, mivel nagyon kis ido alatt is nő rá egy hártya es nem tudom majd visszatenni.. A szilikont is kivetetik majd, vagy csak a fémeket?2016. márc. 20. 12:12
1/3 anonim válasza:
a fém zavarja meg a gépet. nekem még a hajgumimat is ki kellett venni, pedig mutattam,hogy nincs benne fém.
de szerintem a szilikonnal nem szabad ,hogy baj legyen:)
2/3 anonim válasza:
A CT-t nem zavarja a fém. A leletező orvost zavarja a fém.
Nem biztos, hogy kivetetik, de szerintem semmibe nem telik neked előre odatelefonálni, hogy mire számíts.
3/3 anonim válasza:
Hogy kivetetik-e azt nem tudom, de a gépet nem fogja zavarni.
Az MRI-t zavarják a fémek, az mágneses. A CT röntgen, azt elvileg nem zavarja semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!