Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 2 napja váltottam gyermekorvos...

2 napja váltottam gyermekorvost csak családi okok miatt szeretném visszamondani! Lehetséges?

Figyelt kérdés
A körzetes orvossal nem voltam megelégedve így másik orvoshoz vittem a gyermekem csak anyósom a körzetes orvos aszisztense és most nagy a veszekedés
2016. márc. 19. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Az orvosok nem szeretik az ugrálást. Örök érvényű mondás: "Ha egyszer eljöttél valahonnan, vissza már nem tudsz menni." Egyébként kétlem, hogy az orvos visszavenné.
2016. márc. 19. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Anyósod neveli a gyereket vagy te? A gyerek érdekében cselekedtél így, ne hagyd, hogy anyósod irányítson.
2016. márc. 19. 08:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudtok visszamenni. Van valami jogi kategória (a neten megtalálható), hogy azt hiszem 1 éven belül nem lehet újra körzetist váltani, tehát egy évig nem tudsz visszamenni a régihez.

Egyébként pedig anyós ide vagy oda, én nem mennék vissza. Ne az anyós döntse el, hanem Te. Nem véletlenül jöttél el a dokitól.

Amúgy pedig a doki sem örülne neki valószínűleg...

Állj ki a döntésed mellett és ne hagyd, hogy az anyósod így beleszóljon az életetekbe és feszültséget gyártson.

Az anyósod addig fog beleszólni az életetekbe, amíg hagyod, hagyjátok, hogy beleszóljon. Az anyóst szeressétek (ha lehetséges), de közöld vele, így döntöttél és kész és nem szeretnél erről vitázni többet.

2016. márc. 19. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:

1 éven belül csak 1x lehet váltani.

Viszont ha próbál befolyásoló lenne az anyósod, nyugodtan mehetsz a betegjogi képviselőhöz, mert ebben a helyzetben anyósodnak nem objektív a véleménye, befolyás alatt áll, hisz hozzátartozó.

2016. márc. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!