Hasi ultrahang magánba hol a legolcsóbb Cegléd környékén?
Én a kórházban csináltattam ingyen.
Anna Centrumban is csinálnak, egész jó áron.
Ultrahang vizsgálat:
Has, mell, nyaki erek, pajzsmirigy, prosztata, lágyrészek, color doppler szûréssel: testrészenként 4.900,-
Túri Poliklinika (ide járok rendszeresen, igaz más dokihoz, így árat nem tudok, de igen magas a színvonal!)
Dr. Molnár Zsuzsanna kedd: 15.00-16.00
Radiológus, UH bejelentkezés: 06-30-2299 887
A kórházhoz beutaló kell meg sok sok várakozás. Az annacentrum azt írta hogy megszűnt náluk 201601-ével az ultrahang vizsgálat.
A Turiklinikát meg nem tudom én sem az árakat. Ott nem írnak semmiről sem árat.
Nekem 2 hét volt a kórházban a várakozás. Milyen UH-ra kellene menned?
Az Annáról nem tudtam, hogy megszűnt ez náluk, bocsi!
Túriban az árakról csak a dokitól lehet érdeklődni. Én az endokrinológushoz és a gasztroenterológushoz járok (5000 és 8000 egy kontroll) plusz az 1-2 hetes várakozás.
Sima hasi ultrahang, vesekövet és sérvet kerestetnék velük.
De akkor a turinál nincsenek úgy elszállva az árak hogy 30 ezreket elkérnek / vizsgálat?
Szia!
Ha olcsót akarsz akkor bárhova. Ahol értenek is hozzá és lelkiismeretesek az megint egy más dolog. Ajánlom Szolnokon Dr. Bugyi Zsuzsannát. Én Pestről járok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!