Kiesett át mostanában gyógykaparáson Nőgyógyászati Curettage a mütét mennyi ideig tart s utána a közérzet milyen?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 11:31
1/6 anonim válasza:
Elaltatnak, kb 20 perc a küret és visznek vissza a szobádba ébredezni. HA kiment az altató csak olyan érzés lesz, mintha menstruálnál, picit görcsölni fogsz és vérezni. Ha nagyon fáj, kérsz gyógyszert. este mehetsz haza, ha nincs gond.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!nagyon félek mert ilyenem még nem volt!Most is csak azért kell mert a változo kor küszöbén vagyok és sose nincs meg rendesen a vérzésem .meg ha meg van akkor multkor is 18 napig tartott .meg állandoan vér csomok jöttek belőllem meg görcsöltem
nem tudom hogy meg-e csinálják ha van vérzésem .mert ugyanis megjött még 6.-án és még nem mult el el ?
2016. márc. 16. 17:27
3/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megkérdezni hogy előtte nem szabad dohányozni ?Azt tudom hogy éhgyomorral kell mennem .Azt kibirom de a cigit szerintem nem fogom kibirni !mert ugyis nagyon ideges vagyok .ha rágyujtok 2-3 ora osszával előtte az kockázatos az altatásnál?meghalhatok????
2016. márc. 16. 17:30
4/6 anonim válasza:
1 napig bírd ki cigi nélkül.Egyébként, ha cigizel sem fogsz meghalni.
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen beavatkozás, sajnos nem oldotta meg a helyzetet. Korábbi hozzászóló irta, hogy görcsöl utána, így van. Célszerű magunkkal vinni görcsoldót, fájdalomcsillapítót legyen kéznél. (betét is kell ) Utána sokat pihenni, emelni, fizikai munkát végezni nem lehet.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Lehet,azóta túl vagy rajta...
Nekem volt,egynapos sebészeten.Szinte semmi extra.
Kár volt félni tőle,és a vérzési gondot megoldotta azóta sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!