Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan zajlik egy Sella MR?...

Hogyan zajlik egy Sella MR? (többi lent)

Figyelt kérdés
Első sorban arra lennék kíváncsi, hogy mennyire fognak betolni a gépbe, úgy értem, fog e "kilógni" valamim? Előfordul, hogy pánikrohamom alakul ki bizonyos helyzetekben, ezért szeretném előre tudni, hogy mi vár rám, hogy fel tudjak rá készülni. Van aki azt mondta, hogy csak a fejét tolták be, de szerintem ő keverte a CT-vel. Ha esetleg jó tanácsokkal tud valaki szolgálni, azt nagyon megköszönném!

2016. márc. 13. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy picit jobban be leszel tolva a gépbe. Elég hangos a gép de ki lehet birni, szoktak adni füldugót, de nekem már csinálták úgy is a vizsgálatot, hogy épp nem tudtak adni. Kibirható :-)

Csukd be a szemed, gondolj másra. Betolnak, pár perc után adnak szurit. Az elején kezedbe nyomnak egy gombot, bármi gond van azzal hivod a nővért.

2016. márc. 15. 13:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, kicsit sikerült megnyugtatnod :) Tényleg köszi!
2016. márc. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!