Leszázalékolás-téma?
Jelenleg GYÁS-on vagyok a 4 hetes babámmal,és van még egy 4 éves fiam is.26 éves vagyok.
11 évvel ezelőtt megműtötték a gerincemet,mert g.-ferdülésem volt.Akkor azt mondta az orvos,hogy semmiféle kár nem ér,csak jobb lehet.
Nagyjából 2-2,5 évig volt jobb az állapotom,de utána jöttek a fájdalmak.Ehhez a fájdalomhoz jött 2 szülés,ami elég nagy teher volt a szervezetemnek.Pedig direkt rákérdeztem,hogy szülhetek-e,illetve nem kell-e császár.A válasz igen volt,és sima szülést szorgalmazott a dokim.
Nos,mára annyira fáj a hátam,és a derekam,hogy elgondolkoztunk a leszázalékoláson.Kérdésem az lenne,hogy ilyen előzményekkel mennyi %-ra lennék jogosult,illetve,hogy a GYÁS-sal egy időben kaphatok-e rokkant nyugdíjat,vagy csak miután lejár a gyerek utáni juttatás,( 3 éves kora után)
akkor érdemes elindítani a kérvényezést???
Ha valaki van hasonló helyzetben,vagy tud konkrétumot írni a 2010-es évre vonatkozóan,akkor azt hálás szívvel megköszönném.
(Pocskondiázók kíméljenek!!!)
Köszi a választ!
Azért szerintem mégis megpróbáljuk,illetve kutakodok tovább,hátha valahol konkrétumot találok.
Még egyszer köszi,szép estét.
Nekem volt egy nyaki gerinc műtétem,sérv miatt.A IV-es csigolyát lecsontosították és Implantátumot helyeztek fixációra.(Titán lemezes behelyezéssel).Nekem is azt mondta az orvos ha megműtenek 6 hónap után mehetek dolgozni.Rosszabb lett az állapotom műtét után mint amikor sérvem volt.Most nem csak a nyakam fáj ,de az egész gerincem is.
Én is elindítottam a rokkantságit de sajnos nagyon szigorúak a leszázalékolásban.28%-ot állapítottak meg.Nincs kímélet.
Köszi,hogy válaszoltál.
Nekem 60 fokos volt a gerinc görbületem,ezért megműtötték.Az egész háti szakasz le van merevítve dupla rudas platina beültetéssel.Sajnos nekem is egyre rosszabb az állapotom,pedig azt gondolná az ember,hogy ez végleges.Szerintem mégis csak megpróbáljuk,hátha szerencsém lesz.(eddig elkerült a szerencse,a férjemen és a gyerekeimen kívül nem sok jó történt velem eddigi 26 év alatt!!! :):):)
Kedves Utolsó!
Ha érdekel a leszázalékolásos dolog,akkor írj privát,mert van egy pár fejlemény.
Keresztanyukám jártas a témában ,és ő adott pár hasznos tanácsot.Szívesen megosztom veled!!!!!
Üdv:Rita
Ja!
És soha egy szóval sem mondta a dokim (gerinces) ,hogy ne szülhetnék természetes úton.Vagy,hogy ne vállalhatnék egynél több gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!