MRI vizsgálat fél év múlva?
Hova lehet menni MRI-re Budapesten, ha a Honvéd kórház csak őszre tud időpontot adni?
Központosították az MRI vizsgálatot.
(Ez egy vicc ami itt megy Magyarországon.)
Én azt tettem, hogy a netről kikerestem az összes budapesti kórházat, ahol van MR és felhívtam őket. Az egyiknél egy hét múlva volt időpont, így rögtön lecsaptam rá. Érdekes módon máshova szólt a beutalóm, de nem kellett kérnem másikat. Ha valahol fogadnak korábban, azért kérdezz rá, hátha X helyen kell odaszóló beutaló.
Sok sikert és gyógyulást.
Magyarország jobban teljesít!
:-(
Azon gondolkodom, hogy vajon hogyan lehetséges, hogy nincs egyetlen egy lemondás sem a 6 hónap alatt. Vajon pénzért van akiket előrevesznek és fenntartják ezeket a lemondott üres helyeket?
Mi a garancia arra, hogy amikor valaki kér egy időpontot, akkor nem a legközelebbi, mondjuk egy visszamondott időpontot írnak be, hanem egy jó kései időpontot?
Például ha a rendőrség kimenne leellenőrizni hogy valóban a legközelebbi időpontot kapta-e a beteg, vagy ha nem is a rendőrség, de valami meglepetésszerű, külsős, minisztériumi ellenőrzés igazolná, hogy valóban fél év a várakozás és nem kereskednek az időpontokkal. Nagyon érdekelne egy ilyen véletlenszerű vizsgálat eredménye! Nagyon gyanús, hogy fél évet várakoztatnak!
Rokonom más városban 10 nap alatt kapott időpontot. Hogy is van ez?????
Szerintem. Olyan nincs, hogy ne jöjjön közbe senkinek semmi.
fél év 180 nap / napi mondjuk 10 ember és nem tudom hány db MRI gép van.
Szorozzuk fel, hogy ez több ezer ember és nincs közte aki visszamondja.
Pofátlanság ez az egész.
Nem fogják az orrunkra kötni, hányan mondják le vagy nem mondják le és nem mennek el.
Az eü. személyzet örül, ha időnként valaki nem mondja le és nem megy el, mert úgyis annyi a beteg, így van valamennyi szusszanásnyi idejük. Ezen kívül sok helyen előreveszik az akut-mentővel érkező betegeket, így csúszhat az ellátás és emiatt is örülhetnek, ha valaki kimarad.
Nem is érdemes ezen bosszantani magunkat. A beteg annyit tehet, hogy saját magától felhív pár helyet, hátha máshol hamarabb fogadják őt.
Vagy elfogadjuk az ilyen helyzeteket, megkeressük az alternatívákat vagy a bosszúságtól a saját napjainkat és a környezetünk napjait is negatívan befolyásolhatjuk.
Most már 2017-re van csak időpont.
Az eü. államtitkár szerint nincs orvoshiány, az orvos szerint van orvoshiány.
Miért HAZUDNAK a közpénzen tartott államtitkárok az emberek arcába?
Még több stadiont, kisvasutat, milliárdos gázszerelőt, valamint állampolgárság eladásából ellopott jutalékból meggazdagodott szamurájt kívánok ennek az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!