Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csinálnak ilyenkor a...

Mit csinálnak ilyenkor a detoxikálóban?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kíváncsiságból kérdezem, nem szeretem az alkoholt ilyen eszembe se jutna.Tegyük fel,hogy lerészegedek de nagyon és kihívják a mentőket.(Még 18 év alatt lennék) Nincsen nálam semmi irat, a földön feküdtem volna és idegenek hívták rám a mentőt, szóval semmit se tudnak rólam. Bevisznek a kórházba és kérdezik a nevemet. Nem akarom hogy a szüleimet értesítsék így nem mondom meg. Ilyenkor hogy derítik ki hogy ki vagyok?

2016. márc. 6. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
addig nem engednek ki, mivel ki kell perkálnod a detox költségeit. tehát kénytelen leszel szólni a szüleidnek.
2016. márc. 6. 12:36
 2/9 A kérdező kommentje:
és onnan nem lehet megszökni? vagyis éjszaka akár?
2016. márc. 6. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan részeg vagy, hogy detoxba raknak, nem leszel olyan állapotban, hogy kiszökj.
2016. márc. 6. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
nem..
2016. márc. 6. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:
De ha infuziora kotnek akk hamarabb kijozanodok.. Szoval alszok egy ejszakat es es delutanra felkelek es nincsott senki nover aki eszre venne? Akkor se?
2016. márc. 7. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
látszik hogy nem láttál még belülről detoxikálót. Nem lehet onnan csak úgy kijutni :-)
2016. márc. 7. 15:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem is akarok.xd.. Amugy miert nem?:D
2016. márc. 8. 18:53
 8/9 anonim válasza:

Egy feher szoba ahol csak egy ajto van

Amin egy kukucskalo az apoloknak

A padlo bor huzattal behuzott matracok

Kameran nezik hogy mi a helyzet veled meg a rajtad kivul ott levokkel

Sajnos megtapasztaltam

Nem egy leanyalom az biztos

2021. máj. 10. 02:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Az ellátást megkapod, de valószínűleg a nevedet úgy sem tudnád elmondani az ellátáskor, tehát lényegtelen.

Ha nincs személyi meg semmi, adatokat bemondásra is lehet közölni nyilván utólag, amikor a zárójelentést kiadó orvoshoz átkísérnek, de szerintem nem érdemes hazudozni, mert a diktált adatok alapján keresik meg, hogy mi a TAJ számod. (ez a finanszírozás miatt fontos)

Utolsónak meg annyit üzennék, hogy szerintem helyszíntől függ. Nem mindenhol van kukucskáló. Az viszont tuti, hogy tesznek róla, hogy ne tudjál távozni.

Szülőket 18 év alatt elvileg kötelező értesíteni, de a telefonod tán csak nálad lenne, arról meg felhívhatnák őket, hogy menjenek érted.

De ezzel még mindig jobban járnál, mintha iratok nélkül kéne gyalog hazabotorkálni, mert émelyegve nem biztos, hogy szeretnél tömegközlekedéssel utazni. A taxisok sem szeretik, ha bepiszkítod a járművüket. :D

márc. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!