Mit csinálnak ilyenkor a detoxikálóban?
Egy feher szoba ahol csak egy ajto van
Amin egy kukucskalo az apoloknak
A padlo bor huzattal behuzott matracok
Kameran nezik hogy mi a helyzet veled meg a rajtad kivul ott levokkel
Sajnos megtapasztaltam
Nem egy leanyalom az biztos
Az ellátást megkapod, de valószínűleg a nevedet úgy sem tudnád elmondani az ellátáskor, tehát lényegtelen.
Ha nincs személyi meg semmi, adatokat bemondásra is lehet közölni nyilván utólag, amikor a zárójelentést kiadó orvoshoz átkísérnek, de szerintem nem érdemes hazudozni, mert a diktált adatok alapján keresik meg, hogy mi a TAJ számod. (ez a finanszírozás miatt fontos)
Utolsónak meg annyit üzennék, hogy szerintem helyszíntől függ. Nem mindenhol van kukucskáló. Az viszont tuti, hogy tesznek róla, hogy ne tudjál távozni.
Szülőket 18 év alatt elvileg kötelező értesíteni, de a telefonod tán csak nálad lenne, arról meg felhívhatnák őket, hogy menjenek érted.
De ezzel még mindig jobban járnál, mintha iratok nélkül kéne gyalog hazabotorkálni, mert émelyegve nem biztos, hogy szeretnél tömegközlekedéssel utazni. A taxisok sem szeretik, ha bepiszkítod a járművüket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!