Mit csináljak? Megcsípte a nyelvemet egy (azt hiszem, nem volt időm nézegetni) darázs. Nem tudom hogy allergiás vagyok-e, még sosem volt csípésem.
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 13:21
1/7 Trafó1 válasza:
Észre fogod venni, ill. szerintem már észre is vetted mert különben dagadnál mint buci a sütőben.
Hogy sikerült egy darázzsal a nyelvedet megcsípetned? Nyalogattad?
Vagy a fészket nyalogattad?
Vagy mit nyalogattál?:-DDDD
2/7 anonim válasza:
Azonnal menj orvoshoz és igyál kálciumot.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem. :D Ettem,és rászállt/ráesett a kajámra,végülis eldobtam a kaját darazsastól ijedtemben,de előtte megcsípte valahogy...
Oké akkor nem vagyok allergiás. :)
Akkor elmúlik magától?
2016. febr. 22. 13:33
4/7 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy méh volt-e, vagy darázs, mert az egyik csípésre savasa, a másikra lúgos szer a megoldás. Mindenesetre fuss el a háziorvoshoz, én kaptam kálcium injekciót amit meg kellett innom, amikor a kezemet csípte meg egy darázs, de a nyel sokkal veszélyesebb, mert nagyon feldagadhat.
5/7 A kérdező kommentje:
Oké,veszek kalciumot,most nincs itthon,de orvoshoz max holnap van lehetőségem menni...
2016. febr. 22. 13:35
6/7 anonim válasza:
Ecetes hideg víz jó lenne a nyelvedre és ha dagad, akkor ne várj holnapig az orvossal, mert elzárhatja a légutakat és megfulladsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem dagad,hál istennek.
Köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 22. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!