Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csináljak? Megcsípte a...

Mit csináljak? Megcsípte a nyelvemet egy (azt hiszem, nem volt időm nézegetni) darázs. Nem tudom hogy allergiás vagyok-e, még sosem volt csípésem.

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 13:21
 1/7 Trafó1 ***** válasza:

Észre fogod venni, ill. szerintem már észre is vetted mert különben dagadnál mint buci a sütőben.

Hogy sikerült egy darázzsal a nyelvedet megcsípetned? Nyalogattad?

Vagy a fészket nyalogattad?

Vagy mit nyalogattál?:-DDDD

2016. febr. 22. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Azonnal menj orvoshoz és igyál kálciumot.
2016. febr. 22. 13:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem. :D Ettem,és rászállt/ráesett a kajámra,végülis eldobtam a kaját darazsastól ijedtemben,de előtte megcsípte valahogy...

Oké akkor nem vagyok allergiás. :)

Akkor elmúlik magától?

2016. febr. 22. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy méh volt-e, vagy darázs, mert az egyik csípésre savasa, a másikra lúgos szer a megoldás. Mindenesetre fuss el a háziorvoshoz, én kaptam kálcium injekciót amit meg kellett innom, amikor a kezemet csípte meg egy darázs, de a nyel sokkal veszélyesebb, mert nagyon feldagadhat.
2016. febr. 22. 13:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké,veszek kalciumot,most nincs itthon,de orvoshoz max holnap van lehetőségem menni...
2016. febr. 22. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Ecetes hideg víz jó lenne a nyelvedre és ha dagad, akkor ne várj holnapig az orvossal, mert elzárhatja a légutakat és megfulladsz.
2016. febr. 22. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem dagad,hál istennek.

Köszönöm a válaszokat.

2016. febr. 22. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!