Bőrgyógyászatról tovább küldhetnek?
Bőrgyógyászatra kértem időpontot pattanásos arcom és vállam miatt. 22 éves leszek, tehát nem tinédzserkori amiből majd kinövök. Nagyon zavarnak és önbizalmam sincs miattuk így úgy döntöttem elmegyek hátha tudnak segíteni. Kérdésem hogy ha bőrgyógyászatra elmegyek miket kérdeznek, csak a pattanásokat vizsgálja vagy esetleg elküld más vizsgálatra is?
Ha kapok, milyen gyógyszerre számíthatok és ezek hatásosak?
Köszönöm előre a válaszokat.
Szia
Azt olvastam valahol hogy először célszerű megnézetni és utána már a kozmetikus is többet tud kezdeni velem.
Viszont örülnék ha nem kellene gyógyszereket szednem mert egyébként nagy gyógyszer ellenes vagyok de ebből már nem nagyon látok más kiutat. Próbáltam már mindent. Drága természetes szappanokat, krémeket, hidratálókat de semmi nem vált be, maximum egy hét erejéig. Ha megmondod kihez menjek szívesen utána nézek mert csak március végére kaptam időpontot.
Köszönöm mindenkinek.
Rendszeresen futok, tehát nem mozgás hiány lehet a probléma.
Szénhidrát bevitelem minimális, csak amennyi tényleg elkerülhetetlen, viszont olvastam hogy a tej sokszor kiváltja a pattanások kialakulását. Én nagy tejivó voltam eddig, tényleg, napi 3-4 deci vagy több lement. Na most 5 napja hogy nem iszok tejet, maximum egy kortyot és a bőröm olyan szinten megtisztult hogy én magam sem hiszem el. eddig nem hittem volna hogy érzékeny lehetek a tejre vagy bármi másra.
Örülök a javulásnak de persze elmegyek orvoshoz és megnézetem, már keresgélek, leis mondtam az időpontot a szakrendelésen mert több helyen olvastam hogy ott semmit sem csinálnak velem.
Utolsó válaszoló neked külön köszönöm a hosszú választ. :) Sokat segítettél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!