Aranyér probléma.15/L (? )
Orvosnál voltál?
Osztálytársamnak is volt, nem tudom milyen kencét használt rá, valami kenőcsöt talán, azóta nincs semmi panasza.
Eddigi válaszaitokat köszönöm! Egyébként, sajnos nagyon egészségtelenül étkezem. Összevissza. Van mikor 1-2napig nem eszem, van mikor egész nap csokit. Zöldségeket nagyon nem fogyasztok... Mit tegyek, nem szeretem..:D inni rémesen keveset iszom, az is üdítő.. Ezen leírás alapján lehet, hogy egy kövér kislányt képzeltek el, de nem. 162centi, 50kg. Sportoló vagyok, szóval kéne a fehérje is stb.
A kérdés: csak az egész életmód, illetve étkezési szokásaim megváltoztatásával szűnhet az aranyér, illetve székrekedés?
U.i.: Megy mindenkinek a zöld, köszönöm a segítő válaszolókat!
Főleg ha a csokit és a cukrokat kihagyod.
Hogy tudsz ilyen kajával teljesíteni a sportban?
Mit sportolsz?
Úgy 12éve táncos vagyok. :D
Nagyon kemény fajtáját űzöm, privátban esetleg írok^^
4-5 nap jobb esetben? Áu! Azt nem lehet egyszerű kinyomni :D
Az aranyér orvos nélkül nem fog eltűnni. Lehet, hogy tud olyan gyógyszert adni, amitől visszamegy (volt barátnőmnél volt ilyen, belgyógyászaton a sebész írta föl neki, aki műtötte vakbéllel), vagy proktológushoz küld, aki sebészi úton eltávolítja.
Addig is vannak olyan kenőcsök, amik enyhíthetik a tüneteket, pl. a Reparon.
12 éve táncolsz? Csak nem balett-táncos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!