Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyenkor nem kell telefonálni,...

Ilyenkor nem kell telefonálni, igaz?

Figyelt kérdés

Hétfőre van időpontom laborba. Nem sürgős, életbevágóan fontos, "csak" az éves rutinvizsgálat, ráér, legalábbis egy-két héttel elhalasztható.

Viszont Bp.-re kell utaznom, ami életbevágóan fontos, legalábbis annyiban, hogy a jövőm múlik rajta (egy munkával kapcsolatos elbeszélgetés) és nyilván nem elhalasztható.

Ilyen előfordul. Ám mivel hétfőn reggel nyolcra kéne mennem a laborba, meg ilyesmi még nem fordult elő vele, nem tudom, hogy mi ilyenkor a teendő: telefon, hogy ne várjanak vagy mivel be se jelentkezem, hogy megérkeztem (le kell adni a TAJ-kártyát, személyit stb.), bár időpontom van, nem várnak. (Jó, ez mondjuk inkább megerősítésre váró kérdés.)

A másik, ennél lényegesebb kérdés és még kevésbé egyértelmű "probléma": a beutalóm érvényes marad vagy inkább kérjek majd újat?

2016. jan. 1. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A beutaló a kiállítástól számítva 1 hónapig érvényes.

Nem tudom, milyen vizsgálatra mész, de ha pl. vérvétel, akkor akár másnap is mehetsz.

2016. jan. 1. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha időpontod van, akkor szerintem illik telefonálni, elnézést kérni. Hogy ez gyakorlatilag is fontos-e nekik, azt nem tudom.

2016. jan. 1. 20:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm. 7-től vannak, megpróbálom felhívni őket, bár 8-ra kéne mennem, de sok választásom nincs. Akkor lehet, helyből adnak másik időpontot is.
2016. jan. 1. 21:41
 4/4 homo ludensz ***** válasza:

Nálunk is 7-től vannak de múltkor mentem én is vér+vizelet és már állt a sor az ajtó meg zárva.

Mikor 7 kor kinyitják bemegy a sor és a géptől kér egy sorszámot. A kijelzőn megjelenik az ő száma akkor bemegy bent két vérvevő van.

Esetleg legyél az elsők között mert itt is vannak akik utána melózni mennek csak időszakos

kontrollra járnak.

Voltam tavaly a másik intézményben ott tényleg időre mennek és szólít a hangosbemondó név szerint.

Oda érdemes odatelefonálni hogy problémád van.

2016. jan. 2. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!