Ilyenkor nem kell telefonálni, igaz?
Hétfőre van időpontom laborba. Nem sürgős, életbevágóan fontos, "csak" az éves rutinvizsgálat, ráér, legalábbis egy-két héttel elhalasztható.
Viszont Bp.-re kell utaznom, ami életbevágóan fontos, legalábbis annyiban, hogy a jövőm múlik rajta (egy munkával kapcsolatos elbeszélgetés) és nyilván nem elhalasztható.
Ilyen előfordul. Ám mivel hétfőn reggel nyolcra kéne mennem a laborba, meg ilyesmi még nem fordult elő vele, nem tudom, hogy mi ilyenkor a teendő: telefon, hogy ne várjanak vagy mivel be se jelentkezem, hogy megérkeztem (le kell adni a TAJ-kártyát, személyit stb.), bár időpontom van, nem várnak. (Jó, ez mondjuk inkább megerősítésre váró kérdés.)
A másik, ennél lényegesebb kérdés és még kevésbé egyértelmű "probléma": a beutalóm érvényes marad vagy inkább kérjek majd újat?
A beutaló a kiállítástól számítva 1 hónapig érvényes.
Nem tudom, milyen vizsgálatra mész, de ha pl. vérvétel, akkor akár másnap is mehetsz.
Szia!
Ha időpontod van, akkor szerintem illik telefonálni, elnézést kérni. Hogy ez gyakorlatilag is fontos-e nekik, azt nem tudom.
Nálunk is 7-től vannak de múltkor mentem én is vér+vizelet és már állt a sor az ajtó meg zárva.
Mikor 7 kor kinyitják bemegy a sor és a géptől kér egy sorszámot. A kijelzőn megjelenik az ő száma akkor bemegy bent két vérvevő van.
Esetleg legyél az elsők között mert itt is vannak akik utána melózni mennek csak időszakos
kontrollra járnak.
Voltam tavaly a másik intézményben ott tényleg időre mennek és szólít a hangosbemondó név szerint.
Oda érdemes odatelefonálni hogy problémád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!