Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Minden általános bőrgyógyászat...

Minden általános bőrgyógyászati rendelésen vizsgálnak intim területet?

Figyelt kérdés
Több hónapja a jobb oldali kisajkamon egy vékony hosszanti "kinövést"vettem észre,ami színben nem különbözik a környezetétől,pedig nagyon ég,és ha hozzáér a fehérnemű,idegentest érzetet ad.Voltan több nőgyógynál is akik szerint ez normális.Mára már ez a dolog végigfutott a csiklóm felett,és a bal oldali részen is látható,ezért szeretnék egy bőrgyógyászati vizsgálatot,de nem tudom hová mehetek ilyen jellegű problémával Nógrád megyében.
2010. márc. 23. 02:17
 1/2 anonim ***** válasza:

valószínüleg genitális szemölcsöd van, nem is értem, miért nem kezelték. nézz utána neten, mik a veszélyei, nem sorolom, de könnyen megtalálod. HPV vírus okozza, terjed szét, és fertőz is, úgyh mindenképpen kezeltetni kell.

Nekem fagyasztották, és kaptam ecsetelőt is, néhány hét múlva nyoma sem volt. Menj el másik orvohoz, és kérj fagyasztást! (nem fájdalmas)

2010. márc. 23. 02:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát az könnyen elképzelhető,hogy HPV vírus okozza,mivel kimutatták a jelenlétét a szervezetemben,de nem szemölcs,és most már eléggé parázok,mert volt két műtétem is a 20 évvel ezelőtti gátmetszés elkezdett hegesedni,és kimetszették,és nem készült róla szövettan,mert az orvos szerint "nem úgy nézett ki",ezen is eléggé meglepődtem.Köszönöm a választ!
2010. márc. 23. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!