Kinezilogy Tapaszt hogyan kell felragasztani ha a leírt módon leírt helyen fáj a térdem?
Olvasgattam az interneten de nem jöttem rá,mert nem találtam rá választ.
Következő helyen fáj:
-a térdemen,valószínű a térdkalács,a térden elől(nem hátul),az egyik felső sarkában a térdkalácsnak,a belső oldalon,azaz a másik lábamhoz közelebbi oldalon a felső sarokban
mit érzek?
-nem erősen fáj,de főleg amikor leguggolok akkor érzem,mintha benne lenne egy 2 centis golyó.
Ugyanez van a másik lábamon is.
Tudnának képet küldeni,vagy egy ábrát hogy hogyan ragasszam fel a térdemre?
Köszönöm szépen előr is a válaszokat
Kedves Kérdező!
A fájdalom általában egy tünet, így nem mindig esik egybe a fájdalom forrásával. Attól még, hogy tudod hogy pontosan hol fáj, még jöhet egy bokasüllyedésből, bokaficamból, rossz járás vagy futás technikából avagy csípő deformitásból a probléma. A kinesio tape-eket azért nem szerencsés csak úgy felrakni, szakember nélkül, mert nem tudod melyik izmot kell segítened, hol kell tehermentesítsd az ízületet vagy hogy adj-e előfeszülést a tape-nek vagy sem, stb.
Egy általános térdkalács támaszt feltehetsz, kipróbálhatod (ha nincs ragtapasz allergiád), a térdkalács alsó ívét követve. Ilyen ragasztásokat YouTube-on is találsz (írd be patella taping), de tudnod kell, hogy ezzel nem oldottad meg a problémádat.
Üdvözlettel,
Szabó Klára
gyógytornász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!