Kolonoszkópia előtt keserűsó (3tasak-3liter) mennyi idő alatt tisztit ki teljesen?
Figyelt kérdés
azt mondták hajnali 5-7 között igyam megy a 3litert aztán 10-11re kell bemennem a korházba, a baj az hogy egyóra 20perces busz utam lesz addig,és addig jó volna ha teljesen tiszta lennék, nehogy baj legyen.mikor kezdjem el hogy biztos sikerüljön?2015. dec. 8. 15:55
1/3 anonim 

válasza:

Rossz ötlet, hogy buszoznod kell, mert pont abban az időben hat és az biztos, hogy nem bírod ki. Mindent kimos belőled, lehetetlen visszatartani. Nekem a kolonoszkópia előtti napra javasolták meginni, másnap kora délután csinálták és aznap nem volt szabad ennem. Így is egész álló nap rohangáltam a wc-re, még a víz is kijött.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták hajnalban kezdjem.most nem tudom mit csináljak...ha éjjel kezdeném?
2015. dec. 8. 17:04
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem menj be a kórházba olyan hamar, ahogy csak tudsz és ott vedd be. De szerintem 3 liter az iszonyat sok, én annyit meg sem tudnék inni vízből sem, nem tudom egy tasakban mennyi hatóanyag van, de én ennyit biztos nem innék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!