Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Teljes kórházi kivizsgálásnál...

Teljes kórházi kivizsgálásnál milyen vizsgálatok vannak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy "teljes kórházi kivizsgálás", nem létezik. Vagy keresnek valamit és akkor célirányos visgálatokat csinálnak, vagy szűrnek, de akkor csak néhány fajta szűrővizsgálat van, amiből max. csomagokat lehet csinálni. De ha nincs valakinek semmi baja, akkor csak azért nem veszik fel kórházba, hogy elkezdjék szűrögetni...
2010. márc. 21. 16:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,ezt gondoltam.A hasam fáj már elég régóta(nem női baj)és kaptam beutalót,de nem mondták hogy miket fognak csiálni ...
2010. márc. 21. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnek üzenem,hogy VAN OLYAN,HOGY TELJES KÓRHÁZI KIVIZSGÁLÁS.

Én is úgy mentem a kórházba,hogy fogalmunk sem volt,hogy lelki vagy testi eredetű-e a baj.

Nálam mindent csináltak ami létezett.(2 hétig tartott a kivizsgálás)

2010. márc. 21. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első vagyok: nem tudták, hogy milyen eredetű a bajod. A BAJ. Tehát valaminek utána kellett menni, ergo célzott vizsgálatokat végeztek. Csak úgy, hogy nincs konkrét baj, úgy nincs kórházi kivizsgálás. Ebben elég jártas vagyok...

Ha a hasadról van szó, akkor valószínűleg lesz UH, nagy valószínűséggel gyomor- vagy béltükrözés a baj jellegétől és helyétől függően, biztos lesz vérvétel, vizelet, mellkasröntgen, ezek kb. mindig vannak, aztán a leletek függvényében tovább, lehet CT, esetleg MR vagy valami speckóbb. Mivel nem tudom mi a baj, csak hogy a hasadban van, így egy picit nehéz, de kb. ezeket a vizsgálatokat kérik ilyenkor.

2010. márc. 21. 22:20
 5/5 anonim válasza:

Jelenleg is van teljes kórházi kivizsgálás?

2023

2023. aug. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!