Mit tegyek ha a háziorvosom nem küldd tovább sehova?
Figyelt kérdés
Évek óta szenvedek a száraz, ugató köhögéstől, de a háziorvosom nem küld el sehova, akármikor elmentem hozzá mindig azt mondta, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni együtt kell vele élnem. Soha nem dohányoztam. Mit tegyek? 23 éves lány vagyok!2015. nov. 28. 15:06
1/3 anonim válasza:
Hát ha nem vagy vele elégedett váltsál esetleg háziorvost.
Azt mondtad már neki, hogy szeretnéd ha továbbküldene szakorvosokhoz?
2/3 anonim válasza:
a gégészetre nem is kell beutaló!!!
3/3 anonim válasza:
Menj be az orr-fül-gégészetre, mondd el a panaszod, majd onnan továbbküldenek vagy tüdő, vagy allergia vizsgálatra. Ha pedig teheted, kérd át magad másik háziorvoshoz és fordulhatsz betegjogi képviselőhöz, mindenhol kint van az elérhetősége. Ez nem játék, nem is értem az orvost. Jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!