Hasba rúgtak, nagyon fáj! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Van egy "barátom", 13 éves fiú. Én 12 esés lány vagyok. Össze vesztünk, és izomból hasba rúgott. Azóta fáj, (5. óra előtt történt) enyhe hányingerem van. Össze estem, a tanár meg üvöltött velem hogy keljek már fel.. Mit csináljak, lehet valami bajom? Vagy valami amitől elmúlik?2015. nov. 17. 19:26
1/18 anonim válasza:
El kell menni orvoshoz. Előfordulhat, hogy valamelyik belső szerved megrepedt. Nem árt ha rádnéz egy szakember.
2/18 anonim válasza:
Szüleidet értesítsd és a kölköt meg a tanárt kérdezzék meg mi okból viselkedtek így ? Ügyeletet is hívjátok ki óvatosságból .
3/18 A kérdező kommentje:
De nem igazán szeretném anyuéknak elmondani.. az a gyerek miatt visznek el jövőhéttől másik iskolába. És ha meg repedt mi lesz? Teljesen a hasam középébe"lépett". Melyik sérülhetett meg?
2015. nov. 17. 19:35
4/18 anonim válasza:
Mondd el anyudnak! Lehet hogy nem akarod de akkoris az anyukád...tudnia kell róla mert ő vállal felelősséget érted.Bajod is lehet belőle, szólj neki.
5/18 A kérdező kommentje:
De mi történhet? + hasba talált a labda nulladik órában
2015. nov. 17. 19:40
6/18 A kérdező kommentje:
+ ha nagy levegőt veszek fáj a szívem meg a tüdőm körül
2015. nov. 17. 19:51
7/18 anonim válasza:
Belső vérzésről hallottál már? Hogy mi történhet? Legrosszabb esetben meghalsz....
Néha nem értem az ilyen tini hülyeségeket, hogy "de ciki", meg "nem mondom el anyunak, mert blablabal".... Akkor minek jössz ide sírni? Fordulj fel nyugodtan....
8/18 A kérdező kommentje:
Téged meg basszon el a vonat, ha már te is így állsz hozzám :*
2015. nov. 17. 20:11
9/18 A kérdező kommentje:
Nem véleményt, vagy "hogy mondjam el anyának" kérdést tettem fel. De köszi.. Én csak annyit kérdeztem, hogy mi történhet.
2015. nov. 17. 20:16
10/18 anonim válasza:
Hogy vagy? Nagyon sajnálom, ami történt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!