Rokkantosítás menete?
aki tudja,átesett rajta az írja le legyen szíves mit hova hogyan kell stb.
22évesen 4év munkanélküliség után tennék egy próbát.igaz hogy nagyon szigorúak?
tölcsérmellkasom van plusz gerincferdülés meg a térdem már ránézésre sem hasonlít egy átlagos térdre(kiugró fura formájú térdcsont) és fáj az is.egyenesen állni már nem is tudok.hátam kb olyan mint a notre damei toronyőré,csontozat is elcsúszott a jobb vállam nem szimmetrikus a ballal.gyógyszer vagy műtét meg hasonlók kizárva elvből.na nem mintha erre jó lenne bármemlyik is.
állapotomról annyit hogy a múltkor futottam egy kilométert és fél napig majd meghaltam olyan rosszul voltam.
esélytelen hogy dolgozzak.nekem fizikai munkát igénylő szakmám van és 4órát alig bírok végigállni azt is csak fájdalmak közepette.és munka közben nem csak állni kell hanem dolgozni is...volt ahol 7kor kezdtem 10re már ki is rúgtak.
kb mire lehet számítani.
nem mondtam hogy sprintbe csináltam.csak kényelmes tempóban.mikor még iskolába jártam ennél többet kellett futni mégsem készültem ki tőle.főleg nem voltak fél napig mellkasi fájdalmaim.
azt tudom hogy a háziorvos indítja el.de neki semmi köze hozzá végeredményben.csak ad egy papírt.
köszi a válaszokat.
hát én nem vagyok panaszkodós fajta.az orvosom meg nem kérdez.és alig járok orvoshoz,csak ha nagyon szükséges.egyszer voltam nála az utóbbi 4évben.
de most már kénytelen leszek mert pénz nélkül nem lehet élni sajnos.
a tornatanárom nem látott póló nélkül,és nagyon bő pólókat hordok azon át nem látszik.na meg akkoriban még sokkal jobban bírtam.de ahogy telnek az évek sokat romlott a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!