Megrázott az áram? --->
Figyelt kérdés
Matattam a tápegység hűtőjébe faterom meg felnyomta az áramot és megrázott. Eléggé fájt meg beparáztam izom zsibbadásom van,nem lesz tőle nagyobb bajom?van egyáltalán a számitógépbe akkora áram hogy tartosan káros lehet az egészségre?2010. márc. 17. 16:25
1/7 anonim válasza:
nem akarlak megijeszteni de engem is megrázott az áram és elmentem vele orvoshoz..azt mondta h másfél órán belül nem mentem volna el hozzá meghalok ,mert megalvadt majdnem a vérem.sztem menny el vele orvoshoz:)
2/7 anonim válasza:
Először is, szerelés előtt kihúzzuk a gépeket. Nem a biztosítékot kapcsoljuk le.
Másodszor, ha a történet igaz, akkor azonnal orvoshoz kell menni, aki valószínűleg egy 24 órás szívmonitort fog adni, ugyanis az áramütés után egy napon belül esélyed van arra, hogy megáll a szíved.
És igen, a tápban lehet akkora feszültség, ami árt, mert ugye 230 V megy bele, és lehet, hogy az rázott meg.
3/7 anonim válasza:
Én lusta lennék, ahhoz, hogy elballagjak a 3 méterre lévő kismegszakítóig, inkább kihúzom a 30 cm-re lévő konnektorból, vagy a 3 cm-re lévő tápból a kábelt.
Nem is értem...
4/7 A kérdező kommentje:
Jól van köszönöm a komemntet most értem haza korházbol. Azt mondták h semmi de ha a kéz fájdalom erösödik akkor azonnal menjek vissza. teljesen kivizsgáltak hála istennek semmi baj azt mondták de azé még parázok sztetek van értelme parázni?
2010. márc. 17. 19:59
5/7 anonim válasza:
Parázni nincs értelme, gondolom csináltak ekg-t, mindent rendben találtak. Ha leáll a szíved, azt úgyse veszed észre, he meg nem, akkor külön jó, nem igaz? ;) Na de nem akarlak paráztatni én sem, nem kell hogy miattam kapj szívrohamot, hanem dobj be egy felest, aludj egy nagyot, és legközelebb húzd ki a kábelt.
6/7 anonim válasza:
Bocs h kötekedem de a tápba megy BE a 230V a tápegységben van 2 nagy kondi ami feltranszformálja a 230at kb 500ra hogy az alaplapi egységetek ellása mert ugye ez szétoszlik.
7/7 anonim válasza:
Engem a konektor dugó (nem tudom mi a rendes neve) rázot meg úgy hogy a tv készenlétbe volt nem hinném hogy bajod lehetne figyeld hogy nem ver össze vissza a szived nekem is kbfél órája történt és nekem is kicsit zsibbad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!