Petefészek gyulladás esetén mindig eltávolítják az adott szervet vagy nem?
Úgy tudtam, hogy nem. Vakbélgyanúval megműtöttek, e szerint gennyes vabélgyulladásom volt, de semmilyen cső nem lógott ki belőlem, ami ugye arra jó, hogy a genny távozhasson. A zárón ez is rajta van meg hogy nőgyógyászati eredetű gyulladás. Nem vették ki, csak a vakbelet. Lehet-e egyszerre mindkettő begyulladva. Egyik volt tanárom szerint nem. Antibiotikum vénásan a kórházban, aztán szeptemberben mikor megjött megint panaszok voltak. Ez egy másik kórházban volt, mert más városban voltam, oda be kellett menni, ott a diagnózisban petefészek gyulladás van, nem műtöttek, hazaengedtek és antibiotikumokat írtak fel. Szedni kezdtem csak később, de rosszul lettem tőle, az orvos azt mondta h függesszem fel és menjek el nőgyógyászhoz. Elmentem, ő azt mondta hogy a zárón azért van az is írva, mert a vakbéltől lehetett máshol is lehetett gyulladás, de az elmúlik. Ez abban a kórházban volt ahol műtöttek. A másik kórházban kimutatták a gyulladás jeleit a vérben.
Most a nőgyógyász elküldött vérvételre. Mondtam neki az antibiotikumot hogy abbahagytam de nem írt fel semmit. Szerintetek hülyeséget mondott?
De hogy vennék ki,mondom petefészket csak akkor vennék ki ha daganat vagy rák van.Az nem olyan szerv mint a vakbél.Petefészek nêlkül nem lehet gyermeked!!!!
Tanulj biológiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!