Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért áll le gyakran az...

Miért áll le gyakran az áramlás plazmaadás közben?

Figyelt kérdés

A 24. plazmaadáson vagyok túl, és az elmúlt 5-8 alkalommal jelentkezett a probléma. Mindig, amikor elindul a vétel, pár másodpercig megy, sőt, zölden világít a led, majd hirtelen megáll és pirosat jelez. Aztán pumpálom, mint a hülye, hogy nagy nehezen újra beinduljon. Ezután általában nincs probléma a következő ciklusig. De ezt minden ciklus elején eljátssza. Ráadásul nagyon lassú, 45-50 percig tart, és 6 ciklusból tudja csak levenni az egész mennyiséget.

Leszögezném, hogy nem 1-1 litereket iszok plazmaadás előtt. Legutóbb az adás napja előtt 4 litert, az adás napján 3 liter vizet ittam meg. Az asszisztensek arra tippeltek, hogy esetleg véletlenül egy billentyűhöz szúrták a tűt, és az csukódik rá a tűre. De több mint 5-ször egymás után oda szúrják?

2015. okt. 9. 12:53
 1/1 anonim válasza:
túl mélyre szúrják a tűt. én ausztriába járok ki plazmát adni, ott az osztrák nővéreknél is gyakori ez a probléma... én meg szoktam őket kérni, hogy ne bökjék már olyan mélyre, és akkor nincs ez. :)
2016. jún. 4. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!