Hallójárat mosás SZTK-ban?
Sajnos kezdem nem érezni elég jól, hogy honnan jönnek a hangok...mármint milyen irányokból... :(
elektronikus zene a volt hobbim, és professzionális hangszóróim vannak itthon, de ezek is már olyan pontszerűen szólalnak meg számomra, tuti, hogy el van dugulva a hallójáratom...
kisebb koromban mosták már, de ha odamegyek a fenti indokokkal akkor megcsinálják, vagy magyarországon midnent csak életveszély elháritása végett csinál csak meg az sztk?
tényleg kérhetek ilyen kényelmi szolgáltatást ha már úgyis fizetem a tb hozzájárulást?
én azt hittem, hogy a TB-t azért kell fizetni, hogy akkor kezdjenek velem valamit, ha életveszélyben vagyok közvetlenü, egyébként állagmegóvás már túl nagy luxus
Ha nem is tudsz róla semmit és úgy fikázod, mit vársz?
A tesómnak a doki mondta, hogy félévente menjen vissza mosásra. Mindig kimossa/kiszívja neki, mosollyal az arcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!