Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fogorvost kéne váltanom? (kép...

Fogorvost kéne váltanom? (kép lent)

Figyelt kérdés
Ma voltam fogkovet leszedetni és meglepodtem hogy mindössze 2 perc volt az egész mert olvastam hogy utána poliroznak stb, hogy tényleg szép legyen aztán amikor hazajottem és belevigyorogtam a tükörbe nem hittem a szememnek. jovoheten megyek vissza hozzá mert a bolcsessegfogam kilokte a tomest a fogambol amit újra kell tömni. Szerintetek szóvá tegyem a dolgot vagy egyszerűen menjek máshoz? Ime a kép pár órával a fogko "leszedes" után (frissen mosva): [link]

2015. szept. 27. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ezt a dokit!
2015. szept. 27. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
A sárgára gondolsz? Az nem fogkő.
2015. szept. 27. 19:59
 3/10 A kérdező kommentje:
A vaku miatt világosabb csak simán nem látszott jol. Inkább barna és egy részét le is szedte (ugyan ilyen kinézetű reszeket) így ebből gondolom hogy ez is fogko
2015. szept. 27. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez inkább fognyaki kopásnak tűnik, ha tovább szedte volna le,lehet lyukas lett volna a fogad. Mert a kép alapján az van neked és lehet nem akarta tovább emiatt.
2015. szept. 27. 20:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Ha tényleg így van azt nem kellett volna említeni? Egyedül a tomest mondta és hogy szépen helyrejott az inygyulladasom mást nem emlitett.
2015. szept. 27. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy kellett volna-e szólnia, nem tudom hány éves vagy, nekem fiatal koromban ilyenek voltak és mára szinte kilyukadt az összes, amin ilyen volt. Pont ott ahol a kopás volt. A rossz mosási technika miatt állítólag. Amúgy se tudna nagyon mit csinálni vele, örülj, hogy nincs bajod vele. De ha rendszeresen leszedeted a fogköved, lehet nem is lesz.
2015. szept. 27. 20:15
 7/10 A kérdező kommentje:
21 vagyok genetikailag nem túl jól megadott fogakkal így odafigyelek az apolasara meg félévente járok fogorvoshoz és eddig szépen leszedte. A fogkovet is bár a polírozás mindig elmaradt azt csak pár napja olvastam hogy elvileg kéne. Mióta leszoktam a dohányzásról sokat javult a helyzet
2015. szept. 27. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Bár a 2 perc elég kevésnek tűnik, ha mindenhol leszedte.
2015. szept. 27. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, látszik, hogy törődsz velük, mert amúgy tényleg szépek, az, hogy ilyen lett főleg genetika.
2015. szept. 27. 20:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ;* erre a fognyakkopasra meg akkor rakerdezek.
2015. szept. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!