Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pajzsmirigy műtétért mennyi...

Pajzsmirigy műtétért mennyi pénzt szoktak adni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A helyedben valtanek orvost mivel az egyik endojrinologusnő el akart küldeni műtétre,fenyegetett ha nem műtik meg akar rákos is lehet, nem szartam össze magamat a rák hallatán, szedtem l-thyrxIn -t nem tudom melyiket,valtottam orvost megnezte azt mondta, hogy uram önnek a pajzsmirigyével az ég világon semmi baj nincs, valoszinű, hogy nem is volt. ugyh csak ovatosan
2015. szept. 13. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de az enyémet biztos hogy műteni kell. Már meg is műtötték. Nekem ciszta volt benne 6-8 cm-s. Tehát tuti hogy baj volt vele. Látható volt. Az orvos mondta a műtét után, hogy nagyobb volt mint egy teniszlabda. Szerintem ez elég ok a műtétére ha nem akarok megfulladni. Vagyis nem akartam. Amúgy én sem a műtétet választottam elsőként, hanem próbálkoztam természetgyógyászattal, több félével de egyik sem segített. Mellesleg az is sokba került akár milyen fajta volt is. Úgyhogy én inkább azt bánom hogy eddig vártam a műtéttel.
2015. szept. 14. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy kell, adhatsz ha akarsz. Mióma műtétért nem kért semmit, önszántamból adtam nagy hálával és szeretettel 35.000 Ft-ot és 6000,-Ft értékben kávét, csokit, italt.
2015. szept. 16. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!