Milyen orvoshoz forduljak ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
8 éve volt egy balesetem, ahol sérült egy ideg (a csont ketté vágta) és lebénult a sérült végtag. Összevarrták majd megkezdődött a rehab, nem lett 100%-os, de jól tudom használni. Viszont az utóbbi időben erősödött a zsibbadás érzett és a fájdalom (ezek eddig is voltak), és visszatért az érzés zavar is. A régi orvoshoz nem tudok visszamenni, mert gyermekkórházban dolgozik és én már 20 éves vagyok. A háziorvos nem ad beutalót sehova, mert szerinte majd elmúlik. Menjek sebészetre vagy neurológiára? Valahova máshova?2015. szept. 7. 12:46
1/3 anonim válasza:
Sebészetre először, ők fognak továbbítani, ha kell a neurológiára.
2/3 anonim válasza:
Hívd fel a régi orvosodat, hátha tud fogadni, vagy ajánl másik orvost akihez mehetsz.
3/3 anonim válasza:
Neurológia lesz.
Járj a ho. nyakára, hogy szeretnéd megnézetni és kivizsgáltatni, mindegy hova küld, mert ha az negatív akkor más irányban vizsgálnak tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!