Anelia kérdése:
Ha bevisznek a kórházba kiszáradással, melyik osztályra kerülök?
Figyelt kérdés
2015. szept. 4. 21:14
1/8 anonim válasza:
Ha más bajod nincs, belgyógyira.
2/8 anonim válasza:
Belgyógyászat. És nem egy kellemes hely, hidd el. :)
3/8 anonim válasza:
Belgyógyászat.
Ha meg csak kiszáradtál, semmi más, akkor sürgősségiken szokott lenni fektető, ahol csak az infuziót kapod meg.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, h székrekedésem volt 1 hétig, és annyi hashajtót, kúpot, meg beöntést kaptam, h 3 napja hasmenésem van. A súlyomból szépen fokozatosan veszítek, szédülök, ha felkelek, totál magamba vagyok zuhanva, szárazak a szemeim. És nagyon szar érzés. ><
2015. szept. 4. 21:29
5/8 anonim válasza:
szó szerint sz.r ügy. Egy kivizsgálást megérne, mert ez így első bilikkre igencsak emlékeztet egy irritális bélszindrómára, de lehet más bajod is.
EGy hétig székrekedés, azt nem hashajtóval kezeljük. Annak alapos oka van.
6/8 anonim válasza:
Széntablettát próbálj meg beszedni, és igyál elég folyadékot. Pótold a vitaminokat, ásványi anyagokat is!
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj a széntablettával, h félek megint 'eldugulok'. Egyébként vakbélgyulladással műtöttek júli 21-én és azóta merültek fel komplikációk, valószínűleg ez is amiatt van, mert mellette fáj a hasam, jellegzetesen jobb oldalon, mint a vakbélnél.
2015. szept. 4. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!