Munkaalkalmassági vizsgálaton megtagadhatom a testsúlymérést?
Valószínűleg csak megkérdezik a súlyod és kész. Bediktálsz valami közelit, el van intézve. Ha rá akar állítani a mérlegre, akkor meg elmondod neki őszintén ezt, amit leírtál és kész.
Nem valószínű, hogy emiatt megtagadja az alkalmasságit, valószínűbb, hogy rád néz és beír valamit saccra.
én voltam már több alkalommal is ilyen üzemorvosnál. sose mérték a súlyom.
látás,hallás vizsgálat viszont volt.sőt az egyik helyen még színvak teszt is
de nem hiszem,hogy súlyt mérnének. ha igen akkor megmondod hány kg vagy. ha nagyon erőlteti akkor elmondod,hogy miért nem szeretnél ráállni.
ezek az orvosok jófejek szoktak lenni,meg leszarják hogy mi van,úgyis megkapod az engedélyt ha nincs nagy baj. szóval ez nem élet halál vizsgálat,hogy fontos legyen
jaja ezek ált elég felszínes vizsgálatok, nem nagyon hallottam még h vki nem ment volna át rajta. én legutóbb úgy kaptam alkalmasságot h kb semmit se láttam, alig tudtam a két legfelső sort elolvasni, mert pont egy steroid-kúra alatt voltam és nagyon homályos volt a látásom, aztán csak legyintett és pecsételt.
de azért ha ilyen félelmeid vannak, hááááááááát, nem a munkaalkalmasság miatt mondom, hanem úgy általánosságban, hogy elkelne oda egy pszichológus.
itt akkor nem az evészavar a probléma sztem már.
fóbiákkal pedig jobb nem is kezdeni semmit! tapasztalat, na meg mellesleg elég elterjedt tudományos álláspont is. baromi nehezen netán meg lehet szabadulni tőlük csak éppen nincs értelme, mert legtöbb esetben a helyére egy jóval durvább pszichés zavar jön. ezért mondják, hogy fóbiákat inkább ne is akarjuk kezelni, maradjon az szépen úgy, azokkal még lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!