Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A szüleim szerint, kellene...

A szüleim szerint, kellene ilyenkor adnom pénzt az orvosnak. Valóban?

Figyelt kérdés

Szóval,volt egy balesetem,és lett egy heg az arcomon,miután a sürgősségin,össze varrták a sebet. Az orvos ott azt mondta,hogy a továbbiakban majd csinálhatunk hegkorrekciót.De ezt nem ő,hanem a kórházban,egy plasztikai sebész fogja végezni.Kérdeztem a sürgősségi orvost,hogy ez TB alapon jár-e ,azt mondta,igen. Felhívtam a plasztikai sebészt,természetesen ő nem mondott semmi ilyesmit,hogy elvárna némi pénzt,de azt mondta,első alkalommal csak megnézi,pedig egy elég kicsike hegről van szó.Ezért gondoltam úgy,hogy talán kell neki adni valamennyit,illetve,a szüleim mondták,mert mintha kicsit sok lenne az "előkészület" ez előtt,a kicsike beavatkozás előtt,vagy nem tudom...

Előre is köszönöm,ha valaki,ad tanácsot!

2015. aug. 30. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell adnod semmit, amugy is ha jol sejtem meg fiatal vagy ... gyerekektol nem is varnak ilyeneket az orvosok. Gyereket ugy ertem, hogy meg a szuleid tartanak el es meg sulis vagy.
2015. aug. 30. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia,köszi,hogy írtál.

Igen,tényleg így van,még suliba járok.

Csak azért bizonytalanodtam el,mert hogy ez mégiscsak plasztikai műtét... de akkor lehet,hogy tényleg így van

2015. aug. 30. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg egyébként,még a doki is fiatal,aki csinálni fogja.
2015. aug. 30. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Mai fiatal orvosok mar nem annyira penzehesek, semmi baj nem lesz ha nem adsz es biztosan a legjobb tudasa szerint fog foglalkozni Veled.

Idosebb embereknel, ahol eletmento muteteket csinalnak, vagy amikor kisbaba szuletik, ilyenkor erzik az emberek, hogy illik meghalalni, de ez csak rossz bevett szokas. Manapsag mar nem ilyenek az orvosok.

Olyan is elofordul, hogy valakinek ajanlanak egy ilyen-olyan szuper orvost es ha ragaszkodsz hozza, hogy Teged igen is O csinaljon, akkor elofordul ilyen penz dolog, de azt meg is szoktak mondani (gatlastalanul), hogy a professzor urnak mennyit szoktak adni ilyenkor, de a Te esetedben ez fel sem fog merulni.

2015. aug. 30. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm szépen a segítséget! :)
2015. aug. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!