Lassan 10 éve van migrénem, évről-évre egyre több és erősebb. Immáron két hónapja fáj folyamatosan a fejem, már az alvás is nehezen megy (ha megy). Mit tegyek?
És lépni sem tudsz tőle, mert olyan mintha sziklát gurítanának a fejedben, mindegy mennyire lassan vagy óvatosan közlekedsz. A lépcsőzés esélytelen, nem bírod. Ha nem sötét szobában fekszel mozdulatlanul, akkor kibírhatatlan. Ilyesmi? Sajnos ismerem. A helyzet nálam is ez volt, kivizsgálások hada, nem találták meg a mai napig a hibát, erős fájdalomcsillapítókon élek évek óta és így lehet élni, messze nem úgy, mint akinek nincs ilyen problémára, de legalább ki tudok menni az utcára. Szóval, igen a kihívod a mentőt, megcsinálják hamarabb, de attól szerintem ne várj csodát, sajnos. Remélem, te szerencsésebb leszel.
Jobbulást!
Köszönöm a válaszokat! Én csak attól félek, hogy:
1. Nem vesz komolyan a mentő, nem jön ki
2. Ha ki is jön, hazaküldenek, mondván, hogy lábra tudok állni, akkor nincs komoly baj
3. Ha be is visz a mentő, nem csinálnak hamarabb MR-t
Nem tudom, minek van értelme, vagy hogy egyáltalán van-e értelme itt már valaminek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!