Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Dühömben beleütöttem olyan...

Dühömben beleütöttem olyan 5-6x a falba. Zúzódás vagy törés?

Figyelt kérdés

BMa beleütöttem a falba párszor, soha nem voltam még ilyen ideges. (családi problémák)Tudom, hogy nem volt megoldás nem szeretnék erről mesét hallgatni, de legalább lenyugtatott. :"d Szóval, a középső ujjamnál a bütyök bedagadt, elszineződött és a közéspő és gyűrűs ujjam között is be van dagadva, veszít, fáj. Lehet hogy eltört?

16/L

2015. aug. 12. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez inkább elmebetegség. Egyébként meg kb annyira lehet megsaccolni, hogy törés-e, mintha most megkérdezném tőled milyen zokni van rajtam.

Törésre a röntgen ad diagnózist. Sajna evvan...

2015. aug. 12. 13:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy semmit sem old meg, de úgy érztem ha nem vezetem le valahogyan ami erőteljsebb akkor ott elájlok. Nem szokásom ilyet tenni.

Szreinted érdemes elmenni orvoshoz, vagy várjak pár napot hátha begyógyul?

2015. aug. 12. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!