Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sportorvosi vizsgálaton...

Sportorvosi vizsgálaton kimutatjak a fuvet?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete egyik haverom a kezembe nyomta, elszívtam, aztan kicsit beálltam, először nem tudtam h fű, utanna o mondta el, kb 3-4 het múlva sportorvosi , lesz EKG es vizelet vizsgálat, az a kérdésem hogy kimutatjak e a fuvet? Ez az elso sportorvosi vizsgalatom. 16/F

2015. aug. 7. 01:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

EZt olvad el:

nos a THC metabolitja a 11-oh-delta-9-tetrahidrokannabinol és ennek néhány kísérőanyaga mutatható ki, ez semmilyen pszichoaktív hatással nem bír

-*A THC kimutathatósága vizeletből, az utolsó fogyasztási alkalomtól számítva:

- egyszeri használat esetén: 2-8 nap

- heti rendszerességű használat esetén: 5-14 nap

- napi rendszerességű használat esetén: 10-42 nap

*Ezek általánosított időintervallumok, a kiürülés mértéke és ideje a testzsírszázaléktól függően egyénien változhat

- A THC a gerincvelőből egyszeri használat esetén is ÖRÖKRE!!!!!! kimutatható

[link]

Így füvezzetek, SOHA ez éltben nem lehet letagadni, ha valaki nagyon vizsgálni akarja.

2015. aug. 20. 06:05
 12/13 anonim válasza:

Nem fognak liquort venni egy sportorvosi vizsgálat kedvéért, ezt csak nagyon erőteljesen indokolt esetben végzik, és inkább diagnosztikai céllal, például fertőzéseket keresve! :)

Ne aggódj ezen! De természetesen ignoráld a szereket, ha lehet!

2015. aug. 21. 23:03
 13/13 szilikonos ***** válasza:
ne füvezz!egy évig ki tudják mutatni a véredből!
2015. aug. 27. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!