Nagyon magas vérnyomás orvosoknál, otthon jó mit tehetek?
Sziasztok!
Ha itthon mérem a vérnyomásom, akkor kicsit magasabb mint a normális olyan 130-135/80 körüli, de orvosnál 180-as is van .
7 éve az iskolai vozsgálaton ugyanez volt bevitt a korházba szétstresszeltem magam 2 hétig vizsgáltak majd elküldtek a szegedi klinikára, de semmi sincs tehát a stressztől volt. Vizsgálták a mirigyeket, hormonokat, szívet tényleg mindent és minden rendben majd 1 hónapig tartott.
Ha csak vérnyomás mérőt látok már bevagyok szarva, félek stresszelek. A szegedi orvos is ezt tapasztalta, ugyanis az éjszaka közepén ha elaludtam teljesen normális értékeket mért( 120/70 ).
Mit tudok csinálni, hogy orvosnál se legyen 180as vérnyomásom, mert nagyon félek .
Én tudom, hogy a stressz, adrenalin félelem miatt van de ha ez miatt nem kapom meg az alkalmasságit, az nagyon nagy baj.
Hu de fura, de biztosan van ilyen. Gondolom azok a gyerekorvosok akik nyuszinak meg bohocnak oltoznek, azok pont ezert csinalhatjak.
Szerintem szolj a dokidnak, hogy oltozzon be valaminek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!