Az Algo Flex Dolo kenőcs van olyan jó mint az Apranax Dolo?
Figyelt kérdés
Meghúztam a derekam, és amíg a dédimamáéknál voltunk (3 nap) Apranax Doloval kentük, mert ott pont volt olyan, és éreztem a gyors javulást.
De most ugye hazajöttem nemrég, elmentem a boltba, de nem volt Apranax csak Algo Flex, és nemigen érzem a javulást, inkább stagnál énszerintem...
Még Voltaren Dolo lágykapszulát is szedtem az Apranax mellé, de itthon az sincs.
Mit gondoltok, gyenge az Algo Flex?
Egyébként most olyan állapotban van a derekam, hogy már majdnem jó, csak mikor kinyújtóznék hátra, akkor ott a vége felé már fáj, szóval csak majdnem teljesen tudok kinyújtózni.
#kapszula #derék #kenőcs #Algoflex #Apranax #Voltaren Dolo #Apranax Dolo #Algo Flex Dolo #kinyújtózás
2015. júl. 15. 16:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!