Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem budapesti lakcímem...

Ha nem budapesti lakcímem van, hogyan tudok háziorvoshoz elmenni?

Figyelt kérdés
Győrben lakok, kollégista vagyok Budapesten és nem tudok mindig hazamenni, ha kell valami, így szeretnék háziorvos keresni Budapesten. A lakcímkártyámon már van egy állandó és egy ideiglenes lakcím, egyik sem Budapest, így nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy itt is megvizsgáljanak, ha van valami, vagy ha esetleg recept kell. Valaki tudna ebben segíteni?

2015. júl. 7. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Át kell íratni az ideigleneset budapestire! (Nagyot mondtam, tudom, de mégis mit vártál?)
2015. júl. 7. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozz :)) én bementem az első kerületi házidokihoz és vállalt. Pedig nincs lakcímem ott.
2015. júl. 7. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy háziorvoshoz személyesen ( pl ahova járni szeretnél) és beszéld meg az asszisztenssel. Vagy csak telefonon érdeklődjed meg...
2015. júl. 7. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
, nálunk volt a fösulin egy kinevezett háziorvos annak aki kolis,ahhoz kellett menni
2015. júl. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!