Tüdőszűrés igazolás, alkalmassági. Hogy is van ez?
Több helyre is láttam hogy kérnek tüdőszűrésről papírt, ennek hiányában nem tudnék elkezdeni dolgozni. (diákmunka)
A tüdőszűréskor kaptam egy apró papírt, amin szerepel hogy 'negatív', kvázi semmi bajom, de ez tudtommal nem egyenértékű az alkalmasságival amit kérnek (tüdőszűrő tekintetében.)
5100 ft-ért kaptam volna az üzemorvostól ilyen 'igazolást', de ezt nem kértem.
A kérdésem az, hogy azokon a munkahelyeken ahol csupán a tüdőszűrő papírt kérik, ott elfogadják-e ezt az igazolást, hogy 'negatív', vagy mindenképp vissza kell mennem az üzemorvoshoz?
Laikusként azt mondanám, hogy a lényeg ezen is rajta van..de félek nem lesz ennyire egyszerű.:)
A munkavégzéshez általában nem elég a kiskönyv a megjelenés dátumával, hanem érvényes negatív tüdőszűrő leletet kérnek.
A legegyszerűbb, ha elmész ahhoz a céghez aki a szűrést csinálta, és 1700 Ft ellenében kikéred az írásos leletedet.
Akkor elméletben elég a szimpla negatív lelet is.
Eü kis könyvet nem írtak, csak a tüdőszűrős papíromra kérdeztek rá, ami most már van és rajta van hogy negatív lett.:)
Szuper, ennek így örülök! Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!