Van ingyen pszichologus? 14/L
Az iskola pszichológus ingyenes és arról a szülőknek se kell tudni. De 14 évesen ezen kívül más opciód nem nagyon van, mert többnyire pénzbe kerül, ha meg mégsem akkor is tudnia kell a szüleidnek hogy jársz, mert a törvény szemében kiskorú vagy és ők felelnek érted.
Esetleg Beszélhetnél nekik erről úgy, hogy nem mondod el pontosan miért is akarnál menni. Csak hogy úgy érzed most sok minden összejött és jó volna beszélni eggyel. Végül is nekünk se írtál túl sokat itt az okokról.
A te korodban a problémáid jó része eredeztethető a családból, szóval ezért is fontos a felelősség mellett, hogy a pszichológus a szüleid bevonásával kezeljen.
De ha csak szimplán szeretnéd egy nem családtaggal vagy baráttal megosztani a gondjaidat, akkor szerintem akár ezen az oldalon is megértő fülekre találhatsz, én is szoktam pl néha beszélgetni depresszióról, öngyilkosságról és egyéb nehézségekről emberekkel, akiknek épp igényük van erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!