Szeretném ha a jászberényi kórházban történt, negatív illetve pozitív eseteket leírnátok. ?
Minden kórházról mindenhol tudnak mondani a helyiek horror történeteket. Én tapasztalat szerint amikor benn voltam, nem tapasztaltam rosszat, anyukám meg amikor ő volt benn egyáltalán meg sem hallgatták, nem figyeltek oda csak ordibáltak, nem figyeltek, szóba sem álltak a betegekkel, mindenkit hüének néztek, pár beteget lelegyintettek, csak ők visítoztak a nővérpultnál. Anyum köszöni szépen nem kér belőle.
Én olyat tudok, hogy elveszítettek egy beteget(!) mert "kisétálgatós és alapból elveszős" volt), és amikor az x idő után meglett, rendőrség találta meg, halva valahol, azt mondta az egyik nővér, hogy nem volt kár érte!!! Persze hiába lett bármi, nem volt bizonyítható, a felesége minden követ megmozgatott, mindenki megúszta és letagadták. :) Ez elég horror?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!