Mennyibe kerül egy vérvizsgálat fizetős formában és hol lehet Győrben ezt meglépni?
Általános, speciális vizsgálat, konkrét betegségre, allergiára, mire? Mert nem mindegy. És miért nem jó az ingyenes változat?
Amúgy a google hasznos jószág. [link]
fáradt vagyok és álmos, kimerülök és nem áll fel
nincs TB-m, van pénzem
Nem, azért mert jelen állás szerint ha van félretéve sok milliód a kezelésekre (amire valljuk be, szükség lesz, ha már ennyire le vagy épülve, hogy egy szimpla keresést képtelen voltál lefolytatni...), akkor is ugyanúgy behajtják rajtad. Vagy rosszabb esetben az örökösödtől. Szóval a nagy elveidet akár fel is dughatod magadnak, annyit érsz vele. :D
Az én számlám miatt ne aggódj, fizettem én már magam és mások helyett eleget, mégis csak fogászaton voltam, amit szintén magamnak perkáltam ki. De hát ki tudja mikor robbanok le, leszek én is impotens szerencsétlenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!