Nektek mandulaműtét után meddig fájt elviselhetetlenül? Mikor jött a javulás?
Kedden műtöttek, a műtét nekem rettenetes élmény volt, nem kívánnám senkinek (nem altatás), keddet beleszámítva ez az 5. napom. Úgy fáj, hogy már sírni tudok néha.
A 2.,3.,4. nap egész elviselhető volt napi 3 Cataflam+ 1 Xilox mellett, de a mai... Néztem már a tükörben, kezd a fehér rész leválni, és tudom, az 5.,6. nap a legrosszabb, de utána jön a javulás? Nekem az is elég lenne, ha csak egy kicsit fájna kevésbé:( Kisugárzik a fülembe, alig tudok enni, minden nyelés kín, ma csak mindenből csipegetni tudtam, mert képtelen vagyok enni. Az ivást tolom, azt muszáj. Szörnyű, hogy mindenki élvezi a nyarat, én meg bent vagyok egy lakásban.
Nektek hogy volt ez? 15 vagyok
Melyik mandula?
Orrmandula nem kéne gond legyen, de toroknál mellettem anno a csóka napokig vért köpött. Tálnyi darabokat. Na az gondolom nem volt neki kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!