Budapesten, a 7. kerületben tu. D valaki jó háziorvost?
Van háziorvosom, csak nem túl hatékony...ül, néz, mint hal a szatyorban, és kb semmiről sincs fogalma. A körzeti nővér pedig egy sárkány: jattolok neki (!!), ennek ellenére, ha rossz kedve van (és mindig az van), úgy beszél ok nélkül az emberrel, mint a kapcával.
Legutóbb megbeszélt időpontra mentem be, vérvétel lelettel, amit mindenképp látnia kellett volna a dokinak, mert eltérések voltak, de a nővérke ordított, hogy feltartom a rendelést (?), neki ne magyarázzak (mondtam, hogy kb. 20 perce mondta ÖN, hogy jöjjek ekkorra), és elállta az utat az orvoshoz, aki csak nézett ki a fejéből. Mondjuk vele se mentem volna sokra, mert mindig csak a "nem tudom" a válasz.
Rajtuk kívül van még 2 háziorvos (ez a Péterfy kórházban van), de a másiknak többet kell adni, a harmadik állítólag még hülyébb, mint az enyém...Azóta sikerült kikérni hasi UH-ra beutalót, minden eredmény negatív, de a vérképem miatt szerintem további kivizsgálás kellene, vagy egyáltalán, szeretném ha beszélhetnék egy orvossal.
Valaki, valamilyen tipp? Tudtok valakit ajánlani?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!