Miért nem vizsgáltak ki rendesen?
Valószínűleg igen. És majd lesz az UH is.
Nekem mindent kivizsgáltak, és minden negatív lett, de a panaszaim maradtak. Pulsotil-t és nyugtatót írtak fel. AZ utóbbit nem szedtem. Minden panaszom elmúlt 30 felett.
Jól sejtem, hogy a 20-as éveid elején jársz? Alakul, fejlődik még a szervezeted.
SPortolj, ússz, jogázz, kocogj. A nagyon hirtelen és kimerítő sportokat kerüld, amíg nincs meg az UH, mert soha nem lehet tudni, de biztos vagyok benne, hogy az is negatív lesz.
Üdv. Igen 18 éves vagyok.
A tüneteim nem múlnak, csak néha enyhűlnek, sportolni sportolok, biciklizek. Köszönöm a válaszodat. Akkor megnyugodhatok? meghallni nem fogok?
Nem fogsz meghalni.
Az én tüneteim extra szívverés és gyors pulzus volt.
Nagy ritkán pedig extra gyors szívverés, hogy kivert a hideg veríték és pánik érzésem volt. Elmúlt. Nme vagy szívbeteg.
És ha jól tippelek, neked is alacsony a vérnyomásod.
Saját vélemény, mert nekem is mindig minden negatív lett, a fejlődés velejárója. Egy enyhe nyugtató sokat segít az ilyen "rohamokon".
És szinte tuti, hogy szorongásos vagy, mint én is. A szívednek semmi baja nincs.
Dettó :)
Én is vashiányos voltam. Ha azt kezelik, akkor a panaszok is nagyban csökkeni fognak. NEM a szíveddel van a baj.
Nekem a Pulsotilt azért írták fel, hogy emeljék a vérnyomásom. Munkahelyen volt olyan, hogy azt hittem meghalok, úgy lezuhant, és a kijövő orvos adott injekciókat, amitől jól lettem.
A Pulsotil csepoek mellé kaptam mást is, ami a szívverést lassitotta, de azt nem rendszeresen szedtem, csak ha éreztem, hogy felpörög.
Szerencsére 30 körül megszűnt, de kegyetlen 10 év volt, és a szívem rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!