Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vannak fülzsírt oldó gyógyszer...

Vannak fülzsírt oldó gyógyszerek, sprayk?

Figyelt kérdés
a fülem néha be van dugulva a sok fülzsirtol, ha orvoshoz megyek, akkor mindig kimossák, utána meg a víztől van bedugulva,..... vannak ilyen készítmények?
2015. jún. 25. 06:49
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

meleg viz is oldja.

fultisztito palcikara gondoltal mar?

2015. jún. 25. 06:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Elsö: a fültisztító pálcika a lehetö legrosszab ötlet, ezzel csak összetömöríti a fülzsírt a fülben és utána még rosszabb lesz a dolog.

Kérdezö: vegyél babaolajat (vagy olivaolajat) és azt csöpögtesd a füledbe éjszakára. Az olaj ugyanis feloldja - pontosabban felhigítja - a fülzsírt és utána egyszerüen kijön.

2015. jún. 25. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezt a fulpalcika osszetomoriti dolgot mar en is hallottam, szerintem hulyeseg, tudni kell hasznalni a fulpalcikat.
2015. jún. 25. 07:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak a legtöbb ember nem tudja használni. Meg akinek egész sürü a fülzsír a fülében, annak nem is lehet.
2015. jún. 25. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Az nem a fulpalcika problemaja :)

Amugy siman zuhanyozas kozben meleg vizzel is ki lehet mosni.

2015. jún. 25. 07:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Paraffinolaj. De ha már el van dugulva, akkor azt bízd orvosra.

A fültisztító pálcikával az a baj, hogy nem csak a fülkagylót törölgetik vele az emberek. A hallójáratban tilos használni. Túltisztít (pedig szükség van arra a fülzsírra), utána sérül a hallójárat és ez elég is egy gyulladáshoz - amit akár a pálcika is okozhat, mivel nem steril. Meg valóban, fülzsírdugót is okozhat.

A spray se túl jó megoldás, jót még nem hallottam róla.

Szerintem mosasd ki a füled, utána használj paraffinolajat és elég lesz csak a fülkagylót kimosni kézzel. Idővel jó esetben helyre is áll a váladéktermelés normális mennyiségre. :)

2015. jún. 25. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:
fülgyertya
2015. jún. 26. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!