Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Folyton ehes vagyok. Mit tegyek?

B e r n i kérdése:

Folyton ehes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyton ehes vagyok. Hiaba eszek levest vagy ilyesmit. Akkor is ehes vagyok. Kivanom nagyon az edesseget, de nem ehetek, mert mar ugy elhisztam tole, hogy mar nem akarok magamra nezni.56 kg-rol felmentem 60-61kg -ra. Rengeteg edesseget eszek es ha egy nap nem eszek csokit erzem hogy meghalok, nem tudom kontrolalni magam.Tanacsokat kernek,hogy mitcsinaljak! Elore is nagyon szepen koszonom.

2015. jún. 24. 18:47
 1/1 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
Ha éhes vagy, édesség helyett rágj el egy répát. Minden a fejben dől el, ha elhatározol valamit, akkor meg is tudod valósítani, ha akarod. Ha nem is akarod, akkor úgy nehéz lesz...
2015. jún. 25. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!