Mikor imitálhatok mentési bemutatón? Kell hozzá valamilyen vizsga?
Figyelt kérdés
Már egy ideje szoktam versenyeken imitálni, es rettenetesen élvezem. Újabb nagy "álmom", hogy valamilyen mentési bemutatón, gyakorlaton, igazából mindegy lehessek sérült, vagyis imitátor.
Ehhez el kell végezni az imitátor vizsgát? Ha igen, akkor ezt hol és mikor tehetem meg?
Vagy az is lehet, hogy komolyabb vizsga kell hozzá?
Tudom, nem mindennapi kérdés, de eléggé érdekelne a dolog. :) A válaszokat előre is köszönöm!
14/l
2015. jún. 16. 17:02
1/6 anonim válasza:
az ifjúsági vöröskeresztnél érdeklődj, illetve a magyar imitációs társaságnál(ami a lakóhelyedhez legközelebb van).
2/6 anonim válasza:
Lakóhelyedhez legközelebbi Magyar Ifjúsgái Vöröskeresztnél érdeklődj, szoktak/szoktunk tartani imitációs képzést!
3/6 anonim válasza:
Célszerű a vöröskersztnél ilyen tanfolyamot elvégezni, de jelenleg még nem kötelező. De megéri.
4/6 anonim válasza:
Milyen feladatokat végezőnek el rajtad?
5/6 anonim válasza:
Utolsónak!
Az adott szituáció függvénye. Valamikor stabil oldalfektetést csinálnak rajtad, valamikor a hasadba szúrt kést rögzítik... Élethű, szóval a halálon kívül bármit lehet imitálni, igaz a halált is egy darabig :D
6/6 anonim válasza:
Gondoltam hogy újraélesztést pláne szájból szájba lélegeztetéssel nem szívesen imitál az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!