Terdemnel a porcom ropog de nem faj. Mit lehet tenni?
Sok mindent. Mivel nem ismerem a körülményeidet csak általánosságokat tudok mondani.
Az egyik, hogy figyelsz magadra. A legtöbb ember úgy áll meg, hogy hátrafeszíti az alsó lábszárát. Ha Te is ilyen vagy, szokj le róla, mert nagyon károsítja a térdedet. Én 20 évesen nem tudtam egy lépcsőn felmenni. Csupán ennyit változtattam és ma, 20 évvel később -bár még most is utálok lépcsőzni- simán felmegyek akár a 10-re is.
Ha van rá keret menj el Alexander módszerre, vagy máshova, mozgásterapeutához, esetleg csontkovácshoz, ami amúgy is jót tesz, mivel a testünk állapota hatással van a hangulatunkra.
Szedhetsz ízületvédőket, olyan készítményeket amelyek a porcok épülését segítik.
És menj el orvoshoz. Ha nem mond semmit vagy rögtön műtétet kiált akkor meg egy következőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!